Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Romcat Corporation
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Statii sortare Powerscreen, concasoare Pegson, utilaje
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Romcat Corporation este o companie dinamica specializata in furnizarea de solutii complete pentru statii de sortare - concasare, echipamente demolari si utilaje de constructii.

La ROMCAT CORPORATION, fiecare membru al echipei depune toate eforturile pentru a reusi sa oferim clientilor solutii valoroase prin echipamente de calitate, solutii tehnologice eficiente, termene de livrare optime si un parteneriat transparent bazat pe incredere, respect si confidentialitate.

Gama de produse:
1)Excavatoare pe senile si excavatoare pe pneuri, mini/midi excavatoare, incarcatoare frontale si incarcatoare rigide marca HYUNDAI produse in Koreea.
2)Statii de sortare Powerscreen mobile sau fixe, electrice sau Diesel marca POWERSCREEN produse in Irlanda.
3)Statii de concasare (cu falci,con sau impact) marca PEGSON produse in Anglia.
4)Echipamente pentru demolari DAEMO - foarfeci pentru demolari si instalatii picon.
5)Service si piese de schimb.Departamentul After Sales al ROMCAT CORPORATION este dezvoltat si perfectionat continuu,pentru a face fata noii realitati: vanzari mai mari, mai diversificate si noile probleme si provocari care apar trebuie rezolvate urgent si intr-o maniera profesionista.Fie ca este vorba de o punere in functiune a unei componente dintr-o structura complexa a unei statii de sortare, sau chiar de o statie completa si complexa de sortare POWERSCREEN, sau a unui concasor din gama completa a PEGSON, sau punerea in functiune a unui excavator sau incarcator HYUNDAI, dotat cu accesorii de demolat DAEMO, suntem pregatiti sa facem fata.

Suntem pregatiti pentru ca punem accent pe tehnicieni de service profesionisti, caliti, cu caractere puternice. Oameni care stiu ce trebuie sa faca, oricare ar fi provocarea din fata lor.
Suntem pregatiti si cu piese de schimb originale, din stocul propriu sau al furnizorilor nostri.
Am negociat pentru clientii nostri tarife preferentiale de transport urgent, par-avion, pentru ca stim ca disponibilitatea pieselor este vitala pentru a desfasura un service eficient.
Dispunem de echipe mobile de service dotate corespunzator, dispunem de documentatie completa si suport on-line de la furnizori.
Cuplarea la internet de la locul interventiei este o realitate cotidiana.
Help desk-ul furnizorilor este o facilitate la care altii doar viseaza.
Din Gura in Gura